prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Nabava usluge recenzije digitalnih sadržaja izrađenih na projektu e-Škole

19. rujna 2019.

Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET provodi postupak javne nabave usluge recenzije digitalnih sadržaja izrađenih na projektu e-Škole u sklopu II. faze programa “e-Škole: Cjelovita informatizacija procesa poslovanja škola i nastavnih procesa u svrhu stvaranja digitalno zrelih škola za 21. stoljeće”.

U sklopu ove javne nabave nabavljaju se stručnjaci koji će provoditi recenzije tri vrste digitalnih sadržaja:

1) Digitalnih obrazovnih sadržaja (DOS-ova) za različite nastavne predmete (namijenjenih učenicima osnovnih i srednjih škola za učenje i provjeru znanja, no i učiteljima i nastavnicima za poučavanje) i popratnih scenarija poučavanja (koji učiteljima i nastavnicima nude prijedloge primjene sadržaja DOS-ova u nastavi).

2) Scenarija poučavanja za međupredmetne teme, namijenjenih učiteljima i nastavnicima za poučavanje sedam međupredmetnih tema u osnovnoškolskoj i srednjoškolskoj nastavi.

3) Digitalnih obrazovnih sadržaja namijenjenih edukaciji korisnika projekta e-Škole, osmišljenih za odrasle polaznike, većinom učitelje i nastavnike te tematski usmjerenih na podizanje digitalnih kompetencija korisnika. Uključuju sadržaje radionica uživo i online oblika poduke.

Više o ovom postupku možete saznati u oglasu na EOJN RH: 2019/S 0F2-0037185.