prodaja@stozacibrid.com hr@hardtechnique.com vjeko.kovacicek@coolintunit.com info@tehnikhard.net mail@coolintunit.com webmaster@stozacibrid.com admin@hardtechnique.com tehnikhard.net web.stozacibrid.com www.coolintunit.com

Webinar: The Complete Beginner’s Guide to Interactive Student Notebooks

22. rujna 2017.

U četvrtak, 28. rujna 2017. godine od 19 do 20 sati Hrvatsko udruženje profesora engleskog u suradnji s CARNetom održat će webinar pod nazivom The Complete Beginner’s Guide to Interactive Student Notebooks. Webinar je prvenstveno namijenjen učiteljima i nastavnicima engleskog jezika, ali i učiteljima i nastavnicima drugih predmeta koji bi htjeli promijeniti praksu korištenja uobičajenih bilježnica u svojoj nastavi.

Webinar će voditi Marinko Uremović, učitelj engleskog i njemačkog jezika u Osnovnoj školi Blage Zadre. Autor je nekoliko priručnika iz područja mirovnog obrazovanja i nastave engleskog jezika, a u razdoblju od 2013. do 2015. godine obnašao je dužnost predsjednika Hrvatskog udruženja profesora engleskog jezika. Vrlo rado piše vlastite materijale za nastavu, a omiljena područja u nastavi engleskog jezika su razvoj kritičkog mišljenja, razvoj interkulturnih spoznaja te uporaba modernih tehnologija u nastavi.

Bilježnice učenika su sastavni dio nastave engleskog jezika, ali često su samo zbirke slabo strukturiranih bilježaka i informacija. Interaktivne bilježnice nude uzbudljivu alternativu ovoj uobičajenoj praksi dodavanjem boje, organizacije, pokazivanja razumijevanja gradiva i mogućnosti primjene stečenog znanja. Tijekom webinara sudionici će imati priliku upoznati se s pojmom interaktivnih bilježnica, dobiti praktične primjere učeničkih radova i određene savjete kako što lakše započeti koristiti interaktivne bilježnice u nastavi. 

Webinar će se održati putem Adobe Connect komunikacijskog i kolaboracijskog alata na adresi http://connect.carnet.hr/webinar Za ulazak u virtualnu sobu potrebno je odabrati opciju 'Gost' i upisati svoje ime i prezime ili opciju AAI@EduHr te upisati svoje podatke potrebne za prijavu.

Više o korištenju webkolaboracijskog alata Connect može se vidjeti na snimci održanog webinara kao i na stranici upute za korisnike. Svi webinari se snimaju i snimke su dostupne u opisu održanih webinara